donderdag, mei 23, 2024

Latest Posts

Dit zijn leuke cadeaus voor minder dan twintig euro

Veel mensen geven aan een verjaardagscadeau of kerstcadeau niet graag meer geld uit dan twintig euro. Nu de prijzen ontzettend aan het stijgen zijn, kan het soms een uitdaging zijn om iets leuks te vinden. Ook qua kerstcadeaus is het vaak leuker om meerdere kleinere cadeaus te geven, dan één grote. Gelukkig is er nog genoeg te vinden. Hier is vast wat inspiratie voor je opgesomd.

Mandje vol lekkers

Wanneer je een klein mandje koopt voor een paar euro, kan je deze zelf vullen met allemaal lekkers uit de supermarkt. Pak je dit dan nog mooi in met doorzichtige folie en doe je er een luxe lint omheen, dan ziet het er heel feestelijk uit. Wie houdt er nou niet van een lekker pakketje? Vaak koop je dit niet voor jezelf, maar het is wel erg leuk om te krijgen. Is iemand op dieet, dan kan je er ook een gezond pakket van maken met lekkere nootjes, gezonde crackers en kaasjes en wat fruit erbij. Omdat je het zelf vult, kan je zelf in de gaten houden hoeveel geld je eraan uitgeeft.

Uitje met korting

Soms kom je er last-minute achter dat je geen cadeau in huis hebt. Het gebeurt iedereen wel eens. Zoek dan eens op internet naar kortingen voor gave uitstapjes of etentjes en print de bon uit. Pak het feestelijk in, wederom met een mooi lintje, en voilà, je hebt een leuk cadeau. En als jullie samen gaan heb je er zelf ook nog iets aan. Heb je nog geen bon, maar wel een goed idee? Schrijf het dan op een (al dan niet zelfgemaakte) kaart.

Gepersonaliseerde items

Producten met foto’s zijn eigenlijk altijd goed. Een tijdschrift over een persoon, een fotomok met snoepjes, een kussentje met foto of een leuk telefoonhoesje met koord en pasjeshouder. Deze laatste kan je ook personaliseren. Dit is een geweldig cadeau voor je kinderen of voor je ouders, of je beste vriend(in). Iedereen houdt van foto’s en de moeite die je neemt om dit te laten maken wordt vast gewaardeerd. Wanneer je op case24.com telefoonhoesjes gaat bekijken, kijk dan vooral naar de verschillende mogelijkheden.

Tips voor low-budget cadeaus

Er zijn handige tips om geld te besparen en toch een leuk cadeau te geven. Bekijk bijvoorbeeld verschillende winkels, dat kan een hoop schelen. Kijk ook eens naar producten die geen A-merk zijn. De kwaliteit kan net zo goed zijn, maar het scheelt vaak veel geld. Daarnaast kan je elk cadeau luxer maken door het simpelweg mooi te verpakken. Een kaartje erbij doet ook wonderen.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.