zaterdag, juli 13, 2024

Latest Posts

Raamdecoratie op maat: heel veel keus

Raamdecoratie heeft een grote invloed op de sfeer en uitstraling van je huis. Het is dan ook verstandig om je gordijnen, rolgordijnen, screens of andere raamdecoratie met zorg uit te zoeken. Passend bij de kleuren en stoffen van de rest van je inrichting en met de uitstraling die jij wilt dat het heeft. Je hebt de keus uit veel verschillende opties: gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen of shades, er is voor elke ruimte en voor elke smaak een geschikte keuze. Ook al heeft je raam een afwijkende vorm of is je raam groot, er is altijd een mogelijkheid voor raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie op maat voor je woonkamer

Voor de woonkamer is de keuze groot. Het is een ruimte waar je vaak verblijft en daar stel je hoge eisen aan. Niet alleen aan het materiaal en de kleur, maar ook aan bedieningsgemak. Heel mooi voor de woonkamer zijn duo rolgordijnen. Ze bestaan uit een doorzichtige laag stof en een niet-doorzichtige laag. Die twee banen kunnen over elkaar heen schuiven en zo kun je heel flexibel de mate van inkijk, privacy en lichtinval regelen. Kies je een wat duurder materiaal, dan hebben duo rolgordijnen een luxe uitstraling. Een andere mooie raamdecoratie op maat zijn houten jaloezieën. Zeker voor een woonkamer met veel groen en met een inrichting in natuurlijke tinten. Voor de inrichting van je woonkamer is het verstandig wat inspiratie op te doen voor je beslist: bezoek websites of ga naar een showroom!

Raamdecoratie op maat voor speciale ruimtes

Sommige ruimtes in je huis stellen bijzondere eisen aan de raambekleding. Voor de keuken en vooral de badkamer heb je vochtbestendig materiaal nodig. Dat blijft lang mooi en is gemakkelijk schoon te maken. Je kunt kiezen voor eenvoudige witte aluminium jaloezieën als betaalbare, simpele en toch effectieve oplossing, maar is meer mogelijk. Ook polyester is geschikt voor deze ruimtes. Dan zijn ook vouwgordijnen of plissé gordijnen mogelijk. De ruimte moet dan wel regelmatig geventileerd worden. Voor de slaapkamer, maar ook voor de kinderkamer, is raamdecoratie op maat van verduisterende stof ideaal. Verduisterende rolgordijnen zorgen ervoor dat er vrijwel geen licht meer binnenkomt en dat zorgt voor een betere nachtrust. Ook plissé gordijnen, vouwgordijnen of duo rolgordijnen zijn er van verduisterend materiaal. Let wel goed op hoe de gordijnen bevestigd moeten worden: er moet zo min mogelijk kiervorming ontstaan. Raamdecoratie op maat laten maken zorgt voor de beste aansluiting op vensterbanken en kozijnen en laat het minste licht door.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.