donderdag, mei 23, 2024

Latest Posts

Mijn dag

Mijn

routine begint vroeg in de ochtend. Mijn wekker gaat en ook ik lig daar nog 5 minuten. Dan gaat mijn 2e alarmsysteem net zo goed af als ik uitstap. Ik kijk op mijn telefoon of er berichten zijn om te zien of er wereldwijd iets unieks is gebeurd. Daarna ga ik naar de badkamer en neem een ​​douche. Ik kleed me aan, doe mijn make-up en ga naar beneden. Daarna pak ik een mok koffie en maak ook het ochtendmaal. Ik scroll nog even over het net en daarna ga ik mijn tanden poetsen. Ik neem de auto en ga waarschijnlijk naar mijn werk.

Door de grijze gangen

Op mijn werk loop ik door de lange oninteressante gangen. Daarna valt me ​​iets op. Op de werkvloer kan alles een beetje beter. De gangen zijn eenvoudig met lelijke intense lichten. Als voorbeeld ging ik naar besled.nl om LED-verlichting te bekijken. Hier vond ik goede designlampen die goed in de gangen passen. Ik ging ervan uit dat de gangen ook een mooie schaduw kunnen krijgen in plaats van grijs. Dus begon ik daar ook onderhoud aan te plegen.

Naar het werk

Ik begon de muren opnieuw te schilderen met collega's, deze taak werd snel gedaan omdat we voldoende medewerkers hadden die het echt niet erg vonden om te helpen om punten een beetje veel aangenamer te maken. Daarna ben ik met een extra team op internet gaan kijken om naar die LED-lampjes te kijken. Zo ontstonden er verschillende gezichtspunten. Niemand wilde die lampen in magazijnstijl op de werkplek, dus hebben we ze snel verwijderd. Er waren echter lampen die goed aan de muur zouden kunnen hangen. Ze passen ook mooi bij de nieuwe muren. Dus begonnen we het meteen te bestellen. Dit ging allemaal heel eenvoudig met de automatische website. Snel betalen met idea, paypal of creditcard en klaar. Wacht dan gewoon op de levering. Die, volgens de site, hier zeker ook snel zal komen.

Innovatief zijn

Na deze taken keerde ik naar huis terug. Het was een effectieve dag. Ik ging schoonmaken, het was een puinhoop en ik moest nog steeds de was doen. Nadat dat allemaal gedaan was, bezocht ik wat ik zeker zou gaan eten. Ik had niet veel meer in mijn koelkast. Om ervoor te zorgen dat de volgende dag boodschappen gedaan werden. Nu moest ik gewoon creatief zijn met wat ik had. Ik had een beetje meer kip en ook pasta. Ik dacht dat ik dat net zo goed zou maken als mijn eigen rode pesto en het zou goed moeten komen.

 

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.